Naturino2017-02-19T14:51:29+01:00
Naturino

Het merk Naturino werd gelanceerd in 1988 door Falc, een bedrijf dat is opgericht in Civitanova Marche (Mc) in 1974, dat produceert en distribueert kinderschoenen en schoenen voor mannen en vrouwen over de hele wereld.

De exclusieve zachte “Sand Effect” die typerend is voor de Naturino schoenen zijn de ideale ondersteuning voor de juiste voet ontwikkeling.
De Falcotto lijn, ontworpen voor kinderen die beginnen te kruipen en die hun eerste stappen nemen, biedt kinderschoenen aan die jouw baby’s voeten beschermen, zonder beperking van beweging en zorgen voor de juiste ontwikkeling.

Dankzij innovatie en design, is Naturino slechts in een paar jaar tijd het referentiepunt voor kinderschoenen. Hoge kwaliteit, modieuze producten, waar stijl en technische innovatie het resultaat zijn van de lopende samenwerkingen met kinderartsen en een directe dialoog met de moeders.

Naturino schoenen zijn verkrijgbaar in de beste gespecialiseerde winkels en de meest exclusieve boetieks in de wereld, dus ook bij Petit Victor.