Andanines, lente – zomercollectie 2017

Eind augustus, begin september 2016 ging ik voor het eerst schoenen gaan aankopen. Niet goed wetende wat te verwachten en wat te kiezen, was ik toch snel overtuigd van het schoenenmerk Andanines. Dit Spaanse schoenenmerk richt zich uitsluitende op kinderschoenen. Van jonge baby’s tot hippe tieners, ze hebben voor elk wat wils. Muriel, de vertegenwoordigsters en een “ouwe rot” in het vak, heeft mij hier met raad en daad bijgestaan (wat nodig was, geloof mij maar). Welke maten moet je zeker hebben, welke type schoenen deden het vorige seizoenen goed, enz. Er is heel veel om bij stil te staan en om dan uiteindelijk keuzes te maken.

Na +/- 6 uren kiezen was mijn collectie compleet en was ik moe, maar voldaan ?. Jongens- & meisjesschoenen die eerder neigen naar de klassieke stijl. Een combinatie van glitter, lakleer, zilver en vooral ook de nodige roze en blauwe accenten. Van ballerina tot sandaal tot halfhoge veterschoenen. Er was heel wat om naar uit te kijken!

Nu, een kleine 5 maanden verder, zijn de schoenen toegekomen en kon ik eindelijk al mijn kinderschoenen bewonderen, vasthouden en keuren. Want o ja, pietje precies zoals ik ben, moeten de schoenen perfect zijn om te kunnen verkopen. En ik moet zeggen, het loste mijn verwachtingen volledig in ?. Van de mooie, schattige gespschoentjes voor kleine prinsesjes, tot de hippe slip-on sneaker voor de coole jongens was ik zeer tevreden!

Alle schoenen zijn nu te verkrijgen in onze webshop vanaf maat 19 tot en met maat 33.

Heb je vragen omtrent het merk, een bepaalde schoen, schoenmaat of kleur, geef me dan zeker een seintje via mail, het contactformulier of telefonisch. Ik help jullie heel graag verder met het passende advies.

  • Duurzaam

  • Handgemaakt

  • Uitneembare, wasbare binnenzool

  • Van het beste kwaliteitsleer

2017-01-17T20:51:40+01:00

Geef een reactie