Happy New year!

Sta me toe dat ik start met mijn persoonlijke nieuwjaarswensen voor jullie allemaal. Ik hoop dat 2017 een fantastisch jaar voor jullie wordt. Eentje met weinig tegenslagen, een goede gezondheid, vele successen op persoonlijk en professioneel vlak. Kortom een jaar waarin al jullie dromen mogen uitkomen ?

Voor mij persoonlijk zijn er al een heleboel dromen uitgekomen de voorbije jaren, zoals huwen met een fantastische man, mama worden van DE liefste zoon ever – misschien dat ik hier af en toe eens op terug kom gezien hij volop in zijn fase zit “Ik ben 2 en ik zeg NEE” 😉 – een geweldige job vinden en kunnen uitoefenen, starten met mijn zaak Petit Victor, enz. Maar we zijn er nog niet. De droom van mijn eigen onderneming is al mogen starten eind 2016, maar dit was eigenlijk nog maar het voorproefje. Voor mij zal 2017 in het teken staan van “starten”. Een nieuwe start, een opstart, vorm geven aan iets nieuws.

Dit doen we eerst en vooral door onze allereerste collectie te lanceren, namelijk de spring – summer collection 2017! De eerste merken Landos en Andanines zijn ondertussen toegekomen en dat betekent werk aan de winkel! Samen met mijn husbundy ben ik volop bezig met foto’s te nemen in mijn eigen ontworpen mini-fotostudio (want o ja, wat we zelf doen, doen we vooral goedkoper in deze opstartfase ?), photoshop leren kennen om foto’s te bewerken en ten slotte deze online te plaatsen op de webshop. De eerste fotoresultaten zijn goed, maar door mijn autistisch trekje om alles perfect te willen doen, zie ik dat er toch nog veel ruimte is om bij te leren. Voila, weeral een to do om toe te voegen aan mijn lijstje in 2017 ?. Wat vinden jullie er van?

 

de strikjes voor aan de pakjes
alles klaar om te vertrekken

De volledige SSC 2017 zal tegen eind januari volledig online staan, dus hou zeker de webshop en de facebookpagina in de gaten en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Als alles eenmaal is toegevoegd aan de webshop, dan is de volgende zet Petit Victor bekend maken bij het grote publiek. En dat kan op héél veel manieren en ook daar zal er erg veel tijd in kruipen, but i love it! En heel onverwachts hebben we een mooi geschenk in onze schoot geworpen gekregen, nl. deelnemen aan een webshopbeurs. Iemand zijn plaatsje die vrij kwam en de organisatrice dacht aan ons om die plaats in te nemen (en we hebben echt wel geluk met onze standplaats!) Hoe plezant is dat niet?! Op 11 & 12 februari organiseert Natacha voor de 8ste keer al de Karamblas webshopbeurs in de Budafabriek in Kortrijk. Beleving, ondernemen en genieten vormen nog steeds de kernwoorden van Karamblas en Petit Victor past hier helemaal in.

We zullen aanwezig zijn met een groot assortiment van de kinderschoenen, maar ook met onze sokken/kousen/kniekousen, knuffels, haarspeldjes van de volgende merken: Naturino, Stabifoot, Andanines, Kokacharm, Mini Dressing, Happy Prince, Noodoll, Luciole et petit pois, enz.

Het is de perfecte gelegenheid om kennis met ons te komen maken. Je kan alles aanraken, bewonderen, passen en ook mij eens leren kennen ?.

Voorlopig weten we dus wat gedaan de komende maand. Maar daarna blijven we zeker niet stil zitten! We blijf uitkijken naar nieuwe, kwalitatieve en leuke merken om aan jullie voor te stellen. Maar daar komen jullie meer over te weten in mijn volgende blogbericht ?!

Lieve groetjes,

Melissa

2017-01-06T14:37:07+01:00

Geef een reactie