Webshop: de opening

De webshop

Sinds vorige week vrijdag is de webshop open for business! De kinderschoentjes zijn voorlopig beperkt aanwezig gezien de lenter-zomercollectie pas in januari arriveert, maar de eerste bestellingen zijn ondertussen binnen gekomen en dat maakt van mij een zeer blije eigenares :).

Maar wat nu?

Weken heb ik zitten toeleven naar het moment dat de webshop open ging. Nog zoeken naar de perfecte producten die in het gamma passen, bestellingen plaatsen, nadenken over hoe ik alles ga versturen en hoe ik mijn cadeautjes ga maken, … Maar dat niet alleen!

Alles moest ook ingeput worden op de website, samen met de websitebouwer nadenken over de lay-out, wat steken we in de website, hoe gaan de mensen de voetjes kunnen meten van hun klein spruit, noem maar op. En op 11 november was het zover, www.petitvictor.be was een feit en stond online!

Het weekend van de opening heb ik even genoten van de rust, gezien ik ervoor dagelijks tot ’s avonds laat bezig was geweest. Maar we zitten niet stil en om op de vraag te antwoorden: “Wat nu?” => Wel nu gaan we volle bak reclame beginnen maken, marketingcampagne voor 2017 uitwerken, al terug gaan nadenken over nieuwe, originele producten om in de webshop te plaatsen en natuurlijk ook luisteren naar jullie. Mijn dierbare klanten! Het is niet eenvoudig om te weten wat er populair is en naar wat jullie op zoek zijn. Dus voel jullie zo vrij om op mijn blogbericht reactie te geven en met mij te delen wat jullie graag zien, waar jullie nood aan hebben voor de kinderen en waar ik jullie nog meer mee van dienst kan zijn!

Ik kijk super uit naar jullie reacties en hopelijk tot gauw!

Lieve groeten,

Petit Victor

2016-11-19T14:07:57+01:00

Geef een reactie