Petit Victor en familie

Hallo,

Zoals in mijn 1ste blogbericht gezegd, wil ik jullie beter leren kennen en krijgen jullie ook de kans om mij beter te leren kennen.
Wel wat voor mij 1 van de belangrijkste zaken is in mijn leven, dat is mijn gezin.

Het is waarschijnlijk cliché en van heel veel mensen zo, maar in drukke tijden zoals deze: fulltime gaan werken, de was, de plas, een webshop uitbouwen, enz. stond ik deze week toch even stil bij mijn gezin.
Mijn man heeft de laatste 11 dagen in Amerika verbleven voor zijn werk. Een belangrijk project, een kans die hij echt moest grijpen. Dat stond buiten kijf, maar we wisten dit pas een 10 dagen voor vertrek en heel mijn wereld stond op zijn kop! “11 dagen lang weg van Victor en mij?! Dat meen je toch niet?” Hoe moest ik dit overleven dacht ik al ;-). Maar zogezegd, zo gedaan, is hij 11 dagen geleden vertrokken. Het afscheid viel me zwaar en de 1ste dagen liep ik verloren. Victor heeft er de 1ste dagen erg last van gehad dat hij zijn papa moest missen en ik was helemaal de kluts kwijt in mijn ritme.
Maar het is nu net tijdens momenten als deze dat je eens echt stil staat bij wat is er nu belangrijk in je leven! Na 7 jaar samen zijn, heb ik mijn man nog elke dag gemist en was het weerzien van ons klein gezinnetje een toppunt in 2016 ;-)!
Tot de volgende!

2016-11-10T23:50:13+02:00

Geef een reactie