Wie is Petit Victor?

Jullie vragen het jullie misschien wel af, dat is toch wat ik altijd graag weet, maar wie zit er nu achter het scherm om al die spulletjes online te krijgen? De pakketjes met liefde te maken? En te zorgen dat ze bij jullie thuis geraken? Wel, aangenaam kennis maken, ik ben Melissa.

Je kan mij best omschrijven als bezig bij, fulltime werkende mama van de liefste zoon en sinds kort eigenares van deze leuke webshop. Zoals de naam al doet vermoeden is Petit Victor ontstaan bij mijn lief klein zoontje, Victor. Een schat van een ventje en meestal als hij slaapt ;-).

Ik ♥ van mijn Petit Victor, Björn mijn superman, yummie foods, martini en feestjes, vakantie en het lezen van een goed boek.

Ons verhaal start ongeveer net na Victor zijn 1ste verjaardag, het moment dat hij al goed, met steun, rond de tafel kon wandelen. Mijn man en ik wisten dat het leuke moment er aankwam om de 1ste schoentjes te kopen. Of mijn man dit nu zo leuk vond valt nog te betwijfelen, maar ik keek er alvast enorm naar uit J! Zogezegd zo gedaan hebben wij een mooi, klassiek paartje van Stabifoot gekocht waar we zeer tevreden van waren. En sindsdien ben ik gefascineerd door de aantrekkingskracht van die schattige, kleine schoentjes.

Zoals zoveel mama’s & papa’s onder jullie, ga ik steeds op zoek naar het beste voor mijn kindje. Wij hechten veel belang aan kwaliteit en duurzaamheid en daarom vind ik het belangrijk dat mijn webshop ook gericht is op kwaliteit, originaliteit en toch ook een beetje op gevestigde waarden.

De komende weken/maanden zal ik jullie meenemen in ons verhaal, mijn interesses, inspiraties en jullie beetje bij beetje laten kennis maken met Victor en mezelf. So stay tuned!

2016-12-14T20:54:42+01:00

Geef een reactie