Webshop2017-04-20T20:55:29+01:00

Ontdek onze collecties!

Bekijk, bewonder en snuffel rond in onze prachtige collecties van jongens- & meisjesschoenen, haarspeldjes, knuffels en een zeer uitgebreid aanbod aan kindersokken.

Elk seizoen gaan we persoonlijk op zoek naar de nieuwste trends, originele en kwalitatieve producten en merken. Dit van bekende merken zoals Stabifoot en Naturino, maar ook van de minder bekende merken die nog niet of amper te vinden zijn in België, zoals Noodoll, Luciole et petit pois, love luck & wonder, Kokacharm, Tough Cookie, Petites Pattes, enz.

Bij Petit Victor vind je voor elk wat wils! Wil je een klein geschenkje kopen of ben je op zoek naar kwalitatieve, eerste stappers voor je kleine dreumes, je bent bij ons sowieso aan het juiste adres.

Wij staan er op om een persoonlijke services te verlenen en zijn dan ook eenvoudig bereikbaar via mail en telefonie voor advies, hulp en op maat gemaakte geschenken.

Maak het jezelf makkelijk en selecteer je producten per categorie of zoek via de verschillende filters. Via het winkelmandje kan je heel eenvoudig artikels selecteren, gegevens invullen, betalen en klaar!

Petit Victor wenst je veel plezier bij het schoppen!

Jongensschoenen
Ontdek de jongensschoenen!
Meisjesschoenen
Ontdek de meisjesschoenen!
Sweaters
Ontdek de sweaters!
Accessoires
Ontdek onze accessoires!
Kousen
Ontdek ons kousenassortiment!
Geschenken
Ontdek onze geschenken!
Merken
Ontdek onze producten per merk!
Alle producten
Ontdek al onze producten!
Alle producten
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!